راهنمای اخذ ویزا
گزارش خطا

راهنمای اخذ ویزا

  • به روز رسانی : ۱۸/۱۰/۱۳۹۴
  • تعداد بازدید : 530

راهنمای اخذ ویزا برای کشورهای چین ، امارات ، سنگاپور ، تایلند و هند

راهنمای اخذ ویزای چین

ویزای توریستی چین به کسانی تعلق می‌گیرد که با هدف گردشگری و یا دیدار با اعضای خانواده، قصد ورود به کشور جمهوری خلق چین را دارند.
روادید توریستی چین (روادید نوع L) برای دو هفته تا شش ماه صادر می‌شود و اجازه‌ی کار و اقامت بیش از مدت اعتبار ویزا را به متقاضی نمی‌دهد.
جهت تقاضای روادید چین، حضور متقاضی الزامی نیست و مصاحبه انجام نمی‌گیرد ولی اصل و کپی مدارک شناسایی باید همراه نماینده یا وکیل متقاضی باشد (در مورد ویزای تجاری چین، مقررات متفاوت است و حضور شخص متقاضی روادید تجاری الزامی است).
توجه: به دلیل تعداد زیاد متقاضیان در ماه‌های تابستان و هم‌چنین قبل از تعطیلات نوروز، ممکن است تعیین وقت مصاحبه چند هفته طول بکشد؛ علاوه بر این بررسی مدارک و صدور ویزا نیز ممکن است زمان بیشتری بطلبد. بهتر است برای قطعی‌کردن تاریخ سفر، به این زمان‌ها توجه داشته باشید.
آدرس سفارت چین در تهران: خیابان پاسداران، چهارراه فرمانیه، خیابان نارنجستان هفتم، شماره ١۵.
تلفن: ٢٢٨١۶۶٠٠-٠٢١
اولین مرحله برای درخواست روادید هر کشوری تکمیل فرم درخواست روادید کشور مربوطه است.
توجه: اگر خانوادگی سفر می‌کنید برای هر کدام از اعضاء باید فرم جداگانه‌ای پر کنید.
فرم تقاضای روادید باید در دو نسخه، تکمیل و به همراه سایر مدارک لازم، مورد تائید دفتر کنسولی سفارت چین قرار گرفته و جهت اخذ ویزا، تحویل سفارت شود.
مدارک موردنیاز
مدارکی که به سفارت چین ارائه می‌شوند، باید به ترجمه‌ی رسمی زبان انگلیسی با مهر تائید وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران برسند و برای هر مدرک، یک فرم مخصوص تائید مدرک تکمیل شده و دو سری کپی از هر کدام موجود باشد. فرم تائید مدارک را می‌توان همراه با فرم درخواست روادید از سفارت جمهوری خلق چین در تهران دریافت کرد.
تائید مدارک حدوداً یک هفته طول می‌کشد و هزینه‌ی آن برای ویزاهای غیرتجاری چین ٢٠٠٠٠ تومان و برای ویزای تجاری چین ۴٠٠٠٠ تومان است.
یک: شناسنامه ایرانی

دو: گذرنامه؛ اعتبار گذرنامه باید حداقل شش ماه بیشتر از تاریخ سفر باشد.

سه: دو قطعه عکس رنگی زمینه روشن؛ سایز عکس‌ها ۶×۴و باید شبیه به چهره‌ی فعلی متقاضی باشد.

چهار: دعوت‌نامه؛ خانواده یا دوست مقیم چین شما باید اصل فرم دعوت‌نامه را برای شما ارسال کند.
اگر دعوت‌نامه ندارید، برگه‌ی رزرو هتل برای تمام مدت اقامت در چین یا مدارکی که نشان دهد شما صاحب مسکن در این کشور هستید.

پنج: بلیط هواپیما یا رزرواسیون قطعی رفت و برگشت به مقصد چین.

در حال حاضر کنسولگری چین در ایران، دو نوع ویزای عادی و نیمه‌فوری را صادر می‌کند. صدور ویزای عادی حدوداً دو هفته و ویزای نیمه‌فوری چهار تا پنج روز کاری زمان نیاز دارد.
هزینه‌ی صدور ویزای عادی چین، ١۵٠ دلار است. .
توجه: نرخ ویزا برای کودکان نیز مانند بزرگسالان محاسبه می‌شود و مبالغ واریزی برای ویزا به حساب سفارت، قابل برگشت نیستند.

توجه : امکان دارد پلیس مرزی هنگام ورود به کشور چین، مدارکی را که به کنسول‌گری برای دریافت روادید ارائه کرده‌اید، از شما مجدداً بخواهد و اگر آن‌ها را به همراه نداشته باشید، احتمال دارد با وجود روادید قانونی، از ورود شما به خاک چین به دلیل همراه نداشتن مدارک جلوگیری کنند. پس فراموش نکنید مدارک را به صورت منظم شده تا پایان سفر همراه داشته باشید.

 

راهنمای اخذ ویزای امارات

ویزای توریستی امارات

بر خلاف سایر کشورهای دنیا، صدور ویزای توریستی امارات توسط اداره مهاجرت و وزارت کار انجام می‌گردد و سفارت امارات متحده عربی روادید توریستی صادر نمی‌کند. درخواست ویزای توریستی امارات متحده عربی دردسری ندارد و توسط کارگزاران زیادی انجام می‌گیرد. به دلیل دخالت‌نداشتن سفارت، مصاحبه‌ای هم انجام نمی‌گیرد و حضور متقاضی ضرورتی ندارد.
در صورتی که قصد ورود به هر کدام از شهرهای امارات متحده عربی را داشته باشید، باید ویزای مربوط به همان شهر را دریافت کنید؛ مثلاً اگر ورود شما از طریق فرودگاه ابوظبی است، باید ویزای ابوظبی بگیرید. مدت اعتبار ویزای توریستی، می‌تواند به سه صورت چهارده روزه، یک ماهه و سه ماهه باشد. ویزایی که برای سفرهای چند روزه‌ی گردشی صادر می‌گردد، عموماً چهارده روزه است.
ویزای توریستی در دو حالت عادی و اضطراری صادر می‌شود؛ صدور ویزای عادی بین سه تا ده روز طول می‌کشد و ویزای اضطراری بیشتر از دو روز زمان نمی‌برد. گاهی –بنا بر شرایط خاص- امکان صدور ویزای فوق اضطراری هم وجود دارد که تنها چند ساعت وقت می‌گیرد. هزینه‌ی صدور این ویزاها متغیر است؛ ویزای عادی حدود ۲۶۰ هزار تومان هزینه دارد و قیمت ویزاهای اضطراری و فوق اضطراری باید توسط شرکت صادرکننده تعیین شوند.
توجه: زنان زیر سی سال که تنها سفر می‌کنند، ممکن است مجبور به پرداخت مبلغ صد درهم علاوه بر هزینه‌‌ی ویزا باشند؛ مگر این‌که اجازه‌ی رسمی از پدر یا همسر خود داشته باشند.

مدارک مورد نیاز

مدارک لازم برای درخواست روادید امارات :
یک: تصویر صفحه‌ی مشخصات گذرنامه

دو: تصویر عکس رنگی متقاضی

توجه : در صورتی که به هر دلیلی حتی یک روز بیشتر از مدت اعتبار ویزا در امارات بمانید، بر خلاف قوانین امارات متحده عربی است و علاوه بر دریافت جریمه‌ی نقدی برای هر روز اقامت بیشتر، دچار دردسرهای قانونی دیگری نیز خواهید شد.

 

راهنمای اخذ ویزای سنگاپور

ویزای توریستی سنگاپور به افرادی تعلق می‌گیرد که با هدف گردشگری، قصد سفر به این کشور را دارند. جمهوری سنگاپور در ایران سفارت‌خانه ندارد و درخواست ویزا از طریق سفارت‌خانه‌های سنگاپور در دیگر کشورها، آژانس‌های مسافرتی که با آژانس‌هایی در کشور سنگاپور مرتبط هستند و همین‌طور در مرزهای ورودی انجام می‌گیرد.
ویزای توریستی سنگاپور عموماً به صورت یک ماهه صادر می‌شود و اجازه‌ی کار یا اقامت بیش از مدت اعتبار روادید را به مسافر نمی‌دهد. برای کار یا تمدید ویزا، شخص متقاضی باید با همراه‌داشتن اصل گذرنامه به اداره‌ی مهاجران سنگاپور مراجعه کند.
چنان‌چه از طریق آژانس‌های مسافرتی اقدام به دریافت ویزای توریستی سنگاپور نمایید، مدارکی که باید ارائه دهید شامل موارد زیر است.

مدارک موردنیاز

کلیه‌ی مدارک باید همراه با یک نسخه کپی باشد.

یک: شناسنامه ایرانی

دو: گذرنامه؛ باید حداقل شش ماه بیشتر از تاریخ سفر شما اعتبار داشته باشد.

سه: یک قطعه عکس زمینه‌روشن ۴×۶ که شبیه به چهره‌ی فعلی متقاضی باشد.

چهار: آدرس کامل محل سکونت، محل کار و عنوان شغل متقاضی.

هزینه‌ی ویزای توریستی یک ماهه‌ی سنگاپور حدود هشتاد دلار است و صدور آن، دوازده روز کاری زمان می‌برد.

توجه: در برخی از موارد، بلیط رفت و برگشت و برگه‌ی رزرواسیون قطعی هتل نیز از متقاضی طلب می‌شود.

 

راهنمای اخذ ویزای تایلند

ویزای توریستی تایلند برای افرادی که به قصد گردشگری وارد کشور پادشاهی تایلند می‌شوند، صادر می‌گردد. مدت اعتبار ویزای توریستی، سه ماه پس از صدور است و می‌توانید به مدت ٣٠ یا ۶٠ روز در تایلند اقامت داشته باشید، از اماکن توریستی دیدن کنید و به اندازه‌ی مجاز گمرکی – یعنی ٣٠کیلوگرم- اجناس دلخواه خود را بخرید. برای درخواست روادید توریستی، حضور متقاضی الزامی نیست و وقتی برای مصاحبه تعیین نمی‌شود؛ ( در مورد روادید تجاری یا روادید بلندمدت، مقررات متفاوت است و حضور متقاضی به منظور مصاحبه ضروری است).
توجه: روادید توریستی به شما امکان کار و تجارت نمی‌دهد و در صورتی که بدون اجازه‌ی کار، اقدام به اشتغال نمایید، طبق قانون با شما برخورد خواهد شد.
اولین مرحله برای درخواست روادید هر کشوری، تکمیل فرم تقاضای روادید است. این فرم را می‌توانید از سایت سفارت پادشاهی تایلند در ایران دریافت کنید. فرم تقاضای روادید باید در دو نسخه و برای هر کدام از مسافران به طور جداگانه تکمیل شود.
آدرس سفارت تایلند در تهران : خیابان بهارستان، پارک امین‌الدوله، شماره ۴

تلفن :۷۷۵۳۲۰۲۲۔۰۲۱ و ۷۷۵۳۱۴۳۳۔۰۲۱

مدارک موردنیاز

مدارکی که علاوه بر فرم تقاضای روادید باید به بخش روادید کنسولگری پادشاهی تایلند، ارائه دهید، این‌ها هستند:

یک: گذرنامه : باید حداقل شش ماه از اعتبار آن باقی مانده باشد.

دو: عکس واضح زمینه روشن که کاملاً شبیه به چهره‌ی فعلی متقاضی باشد : یک عدد.

روادید کشور پادشاهی تایلند به دو صورت عادی و فوری صادر می‌گردد؛ هزینه‌ی ویزای عادی سی یورو است و هزینه‌ی ویزای فوری، در زمان درخواست ویزا، توسط شرکت اقدام‌کننده مشخص می‌شود. صدور ویزای عادی یک هفته و صدور ویزای فوری یک یا دو روز کاری زمان می‌برد.

توجه:
– اگر به هر دلیلی، قصد اقامت بیشتر از مدت زمان قانونی ویزا را داشته باشید، باید به اداره‌ی مهاجرت بروید و تقاضای تمدید روادید یا تغییر نوع روادید بدهید.
– اگر از مدت زمان ویزای شما باقی مانده باشد و تصمیم دارید به خارج از تایلند سفر کوتاهی داشته باشید و دوباره برگردید، باید اجازه‌ی ورود مجدد بگیرید. برای دریافت این مجوز، باید به اداره‌ی مهاجرت مراجعه کنید. مدارکی که برای این کار نیاز دارید:
· کپی گذرنامه ( صفحه‌ی اصلی، صفحه‌ی ویزا و مهر آخرین ورود)
· فرم تکمیل شده TM-8؛ در اداره مهاجرت به شما داده می‌شود.
· پرداخت مبلغ ١٠٠٠ بات برای یک‌بار ورود مجدد و مبلغ ٣٨٠٠ بات برای چند بار ورود مجدد.
– در صورتی که به هر دلیلی، بیشتر از مدت زمان روادید، در تایلند اقامت داشته باشید، بر خلاف قانون است و فرقی نمی‌کند اقامت غیرقانونی شما یک روز باشد یا یک ماه؛ اگر توسط پلیس متوقف شوید با دردسرهای زیادی روبه‌رو خواهید شد.
آدرس اداره مهاجرت بانکوک:
Bangkok, Soi Suan Plu, Off South Sathorn Road, Tel (+662)287 3101 10

 

راهنمای اخذ ویزای هند

ویزای توریستی هندوستان به افرادی تعلق می‌گیرد که به قصد گردش و بازدید، تقاضای سفر به این کشور را دارند. ویزای توریستی به مسافر اجازه‌ی کار در کشور هندوستان یا اقامت بیش از مدت زمان اعتبار ویزا را نمی‌دهد.
روادید توریستی هند از طریق سفارت هندوستان در تهران به صورت یک ماهه صادر می‌شود و امکان تمدید آن در کشور هندوستان وجود ندارد. جهت تقاضای روادید هند، حضور متقاضی الزامی نیست و مصاحبه انجام نمی‌گیرد؛ نماینده یا وکیل متقاضی می‌تواند نسبت به تحویل مدارک و اخذ ویزا اقدام نماید.
آدرس سفارت هندوستان در تهران : تهران، خیابان شهید مطهری، خیابان میرعماد شماره ۴۶
تلفن : ۵-۸۸۷۵۵۱۰۲-۰۲۱
اولین مرحله برای درخواست روادید هر کشوری، تکمیل فرم تقاضای روادید است. این فرم باید در دو نسخه و برای هر کدام از همراهان به صورت جداگانه تکمیل شده و عکس متقاضی نیز به آن الصاق گردد.
توجه: به دلیل تعداد زیاد متقاضیان در ماه‌های تابستان و هم‌چنین قبل از تعطیلات نوروز، ممکن است بررسی مدارک و صدور ویزا زمان بیشتری بطلبد. بهتر است برای قطعی‌کردن تاریخ سفر، به این زمان‌ها توجه داشته باشید. 

مدارک موردنیاز

کلیه‌ی مدارک فارسی باید ترجمه‌ی رسمی انگلیسی شده و از تمامی آن‌ها یک سری کپی موجود باشد. اصل مدارک بعد از بررسی بازگردانده می‌شود و کپی آن‌ها در پرونده‌ی شما در سفارت هندوستان می‌ماند.

یک: شناسنامه ایرانی

دو: گذرنامه؛ اعتبار گذرنامه باید حداقل شش ماه بیشتر از پایان مدت زمان ویزای درخواستی باشد. کپی را باید از صفحات یک تا پنج گذرنامه و همین‌طور صفحاتی که در آن‌ها مهر روادید خورده تهیه کنید.

سه: دو قطعه عکس رنگی
توجه: در صورتی که اسامی همراهان در گذرنامه‌ی درخواست‌کننده‌ی روادید ذکر شده باشد، برای هر کدام از همراهان باید دو قطعه عکس رنگی در مدارک موجود باشد.
ویژگی‌های ضروری عکس مورد نظر: عکس رنگی، زمینه سفید، تمام رخ، کم‌تر از سه‌ماه پیش گرفته شده باشد، کاملاً با ظاهر فعلی صاحب عکس هم‌خوانی داشته باشد، در ابعاد ۴٠ در ۶٠ میلی‌متر،فاصله‌ی بین سطح بالای سر و چانه در تصویر صورت ٣٢ میلی‌متر.

چهار: آدرس محل سکونت، شغل و محل کار متقاضی به صورت کامل و دقیق.

پنج: بلیط رفت و برگشت به مقصد هند

شش: رزرواسیون قطعی هتل برای مدت اقامت موردنظر.

از زمانی که مدارک لازم تحویل بخش ویزای سفارت هندوستان می‌شود تا صدور ویزا عموماً حدود دو هفته طول می‌کشد.


توجه : امکان دارد پلیس مرزی هنگام ورود به کشور هند، مدارکی را که به کنسول‌گری برای دریافت روادید ارائه کرده‌اید، از شما مجدداً بخواهد و اگر آن‌ها را به همراه نداشته باشید، احتمال دارد با وجود روادید قانونی، از ورود شما به خاک هند به دلیل همراه نداشتن مدارک جلوگیری کنند. پس فراموش نکنید مدارک را به صورت منظم شده تا پایان سفر همراه داشته باشید.

لیست محصولات

ردیف نام محصول نوع محصول توضیح قیمت





بدون نظر

مطالب پیشنهادی